Penny Market s.r.o.

#47901Zaměstnanec Penny - ochranka bez rousky

1 měsíc 20 dnů 8 hodin

22.01.2021, před 4 lety

Lenka Hanzlikova

Dobry den, jak je mozne ze Vas zamestnanec Penny-ochranka si chodi po obchode bez rousky a vedouci i pokladni ho na to neupozorni. Na moje upozorneni me bylo receno vite pani jak je to hrozny v tom byt cely den. Myslim ze podle zakona je povinnost mit roušku v obchode.Sami na to upozornujete v Penny v hlaseni. Bylo by dobré z Vasi strany udelat v tom opatreni. Jestli se to bude znovu opakovat nahlasim to na urad ochrany MV zdravotnictvi. Hanzlīková

Udelat s tim nápravu

22.1.2021 10:51, před 4 lety

Má-li spotřebitelka za to, že došlo k porušení předpisů o ochraně veřejného zdraví, může se obrátit na příslušnou hygienickou stanici s podnětem k prošetření.

14.3.2021 18:44, před 4 lety