HS plus d.o.o.

#48129Nevrácení peněz

1 měsíc 11 dnů 8 hodin

01.02.2021, před 4 lety

Marie Vítková

mám problém s výše uvedeným e-shopem, nechtějí mi vrátit peníze za reklamaci. Nelze se jim dovolat, ani nereagují na e-maily. Objednala jsem si zboží v částce do 400,- kč. Jak mohu dále postupovat, abych z nich mohla peníze vymáhat? V ČR tato společnost vystupuje pod Vigoshop.cz.

Děkuji.

Marie V.

Bezdrátová sluchátka

Vrácení peněz

1.2.2021 15:46, před 4 lety

Jelikož je prodávající zahraniční subjekt sídlící ve Slovinsku, má spotřebitel možnost obrátit se na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiných členských států EU, Norska a Islandu. Více informací o Evropském spotřebitelském centru je možné vyhledat na webových stránkách https://evropskyspotrebitel.cz/.

12.3.2021 23:42, před 4 lety