FINALTY TARGET MEDIA s.r.o. v likvidaci

#48268Reklamace zboží na obchodu Mollio

1 měsíc 5 dnů 4 hodiny

06.02.2021, před 4 lety

David Hlaváček

Zakoupil jsem teplákovou soupravu, která mi neseděla velikostně dle jejich velikostní tabulky. V řádném termínu jsem vyplnil formulář o vrácení zboží a po měsíci mi dnes došla odpověď, že bylo zamítnuto vrácení zboží. Zboží bylo v původním stavu (jenom rozbalené, což bylo při podání reklamace žádáno a řádně dle požadavků vyfoceno). Za mě velice nespolehlivý obchod. !!!NEDOPORUČUJI!!!

Tepláková souprava SPORTS

Čekal jsem výběr mezi možnostmi vrácení peněz nebo výměnou za jinou velikost.

6.2.2021 23:49, před 4 lety

Pokud spotřebitel využil svého práva odstoupit od smlouvy ve lhůtě čtrnácti dnů od převzetí zboží, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli přijaté peněžní prostředky ve lhůtě čtrnácti dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení. Je-li prodávající v prodlení, má spotřebitel právo navíc žádat zaplacení zákonného úroku z prodlení.

11.3.2021 22:56, před 4 lety