Pe3ny Net s.r.o.

#48907Bezdůvodná výpověď služby

1 měsíc 13 dnů 17 hodin

01.03.2021, před 4 lety

Šimon Novák

Ke konci ledna mi byla zrušen balíček TV, napsal jsem tedy na podporu aby mi byla služba opět aktivována. Byl jsem (opětovně) informován o zdražení služby na 120,- a požádal jsem o aktivaci.
Ke konci února stále nebyla služba aktivována, napsal jsem tedy recenze a dočkal jsem se od zástupců firmy urážek (a lží o mé situaci, aby byla recenze znevěrohodněna).
Když jsem podporu požádal o dořešení situace (aktivace služby kterou jsem si objednal) a omluvu za veřejné urážky (které jsem se dodnes nedočkal), napsali mi bezdůvodnou výpověď - a službu samozřejmě ani po několikanásobné žádosti neaktivovali.

OPTI300 + SledovaniTV

Bohatě by stačilo kdyby se poskytovatel začal chovat férově tj.
- aby mi konečně aktivoval několikanásobně objednaný balíček "START" na službě SledovaniTV
- aby vzal zpátky dnešní nesmyslnou výpověď
- aby se omluvil za veřejné urážky na Internetu

12.3.2021 15:47, před 4 lety

Nikoho nelze nutit, aby setrvával v právním vztahu proti jeho vůli. Nepřeje-li si tedy podnikatel být nadále vázán smlouvou, může tento závazek vypovědět. Byla-li však spotřebiteli bezdůvodně jednostranně ukončena smlouva a vznikla mu tím škoda, může pak požadovat náhradu této škody.

Příslušným orgánem pro řešení sporů plynoucích ze smluv uzavíraných s poskytovatelem telekomunikačních služeb je Český telekomunikační úřad.

15.4.2021 11:49, před 4 lety