Ukonceni smlouvy a prejiti k jinemu didavateli jenze jsem si neprepsal trvali prikaz a pislal penize do bohemky penize se zatim nevratili i po zaslani emailu zadna odpoved
Pozaduji reseni
Spotřebitel může podnikatele vyzvat k vrácení peněžních prostředků, které mu nedopatřením zaslal.
Zadržuje-li podnikatel peněžní prostředky spotřebitele bez právního důvodu, jedná se o bezdůvodné obohacení. Kdo se bezdůvodně obohatil, je povinen získaný majetkový prospěch vrátit ochuzenému bezprostředně po výzvě. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.
Dále může spotřebitel využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.