Dobrý den, dne 14.3.2021 jsem chtěla kartou zaplatit zboží u Zahradnictví Flos. Po neúspěšné platbě se mi objevila platba převodem na číslo účtu Comgate paments číslo 2600285563/2010, částka 1604,- Kč, var. S. 209852614. Uhradila jsrm. Zahradnictví Flos nic nedostalo. Prpsím okamžitě vraťte peníze na účet, ze kteréhp jsem hradila.
Převod na účet
Vrácení peněz na účet, ze kterého odešly
Stížnost ponecháváme společnosti ComGate Payments, a.s., k vyjádření, aby mohla spotřebitelce poskytnout součinnost s řešením problému.
Dobrý den, platba zaplacená skrze platební bránu ComGate jde ve prospěch našeho účtu a následně se vyplácí přímo danému e-shopu. Poprosím Vás o ověření u e-shopu, kde jste zboží zaplatila, že skutečně nedošlo k zaplacení objednávky. Pokud by platba nebyla spárovaná s objednávkou a pouze jste poslala peníze na náš účet, jsou peníze automaticky do druhého dne vráceny. Pokud chcete bližší informace o stavu Vaší platby, kontaktujte naší zákaznickou podporu. Rádi Vám vše dohledáme. - Telefon: 228 224 267 (Po-Pá 08:00 – 18:30 hod) - E-mail: platby-podpora@comgate.cz S pozdravem, tým ComGate payments