O2 Czech Republic a.s.

#49515Webinar za 2.000 Kc

18.03.2021, před 4 lety

Ivana Švehlíková

Dobry den,diky nefunkcnosti wifi ze strany 02,jsem 18.
3.2021 prisla o vzdela vaci webinar za 2000 Kc. V dusledku nefungovani,jsem nemela moznost tento 8 hodinovy webinar MSMT absolvovat a jsem vice nez slusne recrno rozezlena.
Rada bych O2 touto formou pozadala o financni nahradu za jiz zaplacenou fakturu, za zmareny webinar. Fakturu,kterou jsem zaplatila mohu poskytnout k nahlednuti. A to se snazim byt OPRAVDU slusna,jak pozadujete v pokynech.

C. Pripojky:565396272

Zaplacen nahrady za zmareny webinar.
Dale odecteni sluzba v mesicni platbe za nefungovani sluzby.

29.3.2021 12:04, před 4 lety

Není-li služba poskytnuta ve sjednané kvalitě, spotřebitel by měl službu reklamovat (tj. uplatnit nároky z vadného plnění) dle § 64 odst. 7, 9 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích.

Vedle toho je možné (v souladu s § 1925 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník) požadovat dle § 2913 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, náhradu škody která byla způsobena porušením smluvní povinnosti (povinnost poskytnout bezvadně službu).

Nepodaří-li se spor vyřešit smírně, může se spotřebitel obrátit na Český telekomunikační úřad.

29.3.2021 12:18, před 4 lety

Hezký den,

je mi líto, že jste přišla o seminář. Ve dne, který uvádíte jako nefunkčnost služby byla plánovaná odstávka připojení, o které jsme informovali předem majitele v SMS v průběhu února. Mrzí mne, že tak od majitele nedošlo k předání informací. Nelze tak žádat kompenzaci, jelikož doba odpojené linky nebyla déle než 24 hodin a byl majitel o všem předem informován.
Jelikož nejste majitelkou službu, kterou jste uvedla, je vhodné, aby s námi řešil situaci majitel, který se na nás může obrátit přes email info@o2guru.cz.
Děkuji za pochopení.

Monika Morysová