Dne 18.3. 2021 jsem odjizdel autobusem 729109 28 v 13:17 z Hodonína a mel jsem vystoupit v Mutenici,skola ,ale ridic projel 2 zastavkym po 1 projeti zastavky jsem sel ke dveri a cekal, a doufal, že zastavi u druhe zastavky, ale zase projel tuto zastavku. Ridic si tam povidal s nejakou pani, ktera vystoupila u 3. zastavky, kde jsem take vystoupil. Pri placeni jizdenky jsem mu rekl, kde vystupuju. Nevím jestli to bylo mnou, jestli vedel ze ja jedine vystupuju u zastavky Mutenice,skola. Kvuli tomuto jsem nestihl dulezite setkani. S ridicem jsem se nechtel hadat a myslel jsem si, že u 3ti zastavky chytim autobus zpet, ale dalsi autobus jel az za hodinu.
At ridici zastavuji u kazde zastavky
Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či e-mailové adresy.
Pokud se dopravce zaváže přepravit osoby do určitého místa, avšak neučiní tak, jedná se o porušení jeho smluvní povinnosti a spotřebitel může žádat náhradu škody, byla-li mu takovým porušením smluvní povinnosti způsobena.
Dále může spotřebitel využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.