před chvíli, tj: 21.3. ve 20:45 jsme se vratili z Lidlu, kde jsme chteli zakoupit pivo, které bylo nyní v akci (18.3.-21.3.) V prodejne jsme byli cca ve 20:15
Ani jedno pivo již nebylo v regálech a všechny byly staženy.
Naopak tam byly připraveny palety s pivem, které nebyly naceněny a jsou připraveny na zítra (např. Svijany v plechu).
Zeptali jsme se tedy prodavače, kde piva jsou, někam telefonoval a vrátil se s informaci, že piva prostě nejsou. Že by se tedy vše vyprodalo? A nebyla ani jedna jediná lahev? To asi ne, že? Pivo se prostě stáhlo dřív.
Nebylo ani jedno jediné pivo, ani kusově, že by jich bylo aspoň pár(Hubertus 11,12, Rohozorec 11,12, Podkováň v pet). Bylo jediné pivo Argus, které je tedy k dispozici stále.
Zajímalo by mě tedy, proč se pivo dává pryč ještě před zavírací dobou.
pivo
Ráda bych tedy toto pivo zakoupila za akční cenu a vyzvedla v prodejně. Zájem máme o basu Hubertus 11 a kombinovanou basu Rohozec 11 (10kx), Rohozec 12 (10ks).
Provozovna: Veltruská 830, 278 01 Kralupy nad Vltavou
Děkuji
Nabídka uvedená společností v reklamním letáku je nabídkou s výhradou vyčerpání zásob nebo ztráty schopnosti podnikatele plnit v souladu s § 1732 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Slevová akce tedy může být spojena s možností vyčerpání zboží ještě před jejím koncem. Kdyby reklamní leták obsahoval tuto informaci, nebylo by povinností prodávajícího mít zboží k dispozici po celou dobu slevové akce.
Dále může spotřebitelka využít možnost mimosoudního řešení spotřebitelských sporů při České obchodní inspekci. Více informaci k uvedené službě lze nalézt na webové adrese www.adr.coi.cz.