NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

#49816Administrativní poplatek

1 měsíc 16 dnů 21 hodin

30.03.2021, před 4 lety

Jaroslav Zabořil

Dne 9.2021 jsem přes vasestiznosti.cz řešil neoprávněnou neobjednané zboží. Číslo stížnosti "#48339Zrušení objednávky"
NaturaMed i přes ujištění, že objednávku zrušil zaslal složenku na úhradu administrativního poplatku/ neuhrazené faktury.

Naturamed administrativní poplatek/neuhrazená faktura

Žádám o vyřazení z evidence společnosti a zrušení tohoto poplatku. Již jednou to bylo potvrzeno, tak nevím proč mě NaturaMed stále eviduje a zasílá složenky.

12.4.2021 10:30, před 4 lety

Jelikož stížnost ID 48339 již byla vyřešena a zákaznický účet měl být zablokován a osobní údaje předány k vymazání, přeřazujeme ji tímto na společnost, aby se mohla vyjádřit.

12.4.2021 11:17, před 4 lety

Vážený pane Zabořile,

dovolte mi Vás ujistit, že pohledávka ve výši 49,- Kč byla stornována. Na zaslané upozornění, prosím, neberte zřetel. Systémově bylo již ve zpracování a bylo odesláno na Vaši adresu. K dnešnímu dni však neevidujeme žádnou pohledávku k úhradě. Z naší strany se jedná o poslední kontakt.

Děkujeme a přejeme Vám hezký den.

NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

16.5.2021 22:28, před 4 lety

17.5.2021 08:47, před 4 lety

Jaroslav Zabořil

Komentář: Společnost mě osobně ujistila, že bylo vše stornováno, jen doufám, že opět nepřijde nějaká složenka.