Comgate a.s.

#50049Zadržená platba

1 měsíc 12 dnů 4 hodiny

12.04.2021, před 4 lety

Eva Housková

8.3.2021 provedena platba za objednané zboží z eshop-rychle - jde o eshop Zdraví od Slovanů. Po několika upozorněních mi 12.4. (34 dní!) eshop sdělil, že ComGate zadržuje platbu a mám se na ně obrátit - údajně s tím eshop nemůže nic dělat. Volala jsem na zákaznickou linku ComGate, kde mi operátor sdělil, že se mi ještě dnes ozvou, zatím se tak nestalo.

Inosinum pranobexum forte

Žádám vrácení peněz zadržených platební bránou ComGate

13.4.2021 10:25, před 4 lety

V tomto případě přeřazujeme stížnost přímo na společnost, aby se mohla k dotazu spotřebitelky vyjádřit.

19.4.2021 10:34, před 4 lety

společnost ComGate Payments nezadržuje vaší platbu. Daná platba č. 1245847100.s5.eshop-rychle byla z Vaší strany řádně uhrazena a e-shop je povinný vám zboží zaslat.
Pokud tak neučinil, je potřeba reklamovat přímo u něj nebo využít možného odstoupení od obchodu. S daným e-shopem jsme v této věci také v komunikaci. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na zákaznické lince nebo skrze email. Rádi Vám poskytneme informace. Telefon: 228 224 267 (Po-Pá 08:00 – 20:00 hod)
E-mail: platby-podpora@comgate.cz. S pozdravem, Tým ComGate Payments.

23.5.2021 16:48, před 4 lety

24.5.2021 21:11, před 4 lety