ARRIVA autobusy a.s.

#50443Zpoždění

02.05.2021, před 4 lety

Eva Lenčéšová

Dvakrát jsme jeli vlakem Liberec-Ústí nad Labem a dvakrát byly vaše vozy porouchané a my nestihli další spoje.Katastrofa. Zamyslete se nad tím, zda není potřeba vaše soupravy vyměnit a nebo přenechte trasu jinému dopravci.

Zamyslete se nad tímto problémem!!!

3.5.2021 09:47, před 4 lety

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

21.6.2021 12:41, před 4 lety

21.7.2021 11:28, před 3 lety

Společnost byla kontaktována, bohužel však dosud neprojevila zájem se vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.