Historický subjekt, nezadávat nové stížnosti

#5059Nemožnost prodeje a převedení routeru, který jsem od UPC koupila, tudíž je mým majetkem

7 měsíců 5 dnů 2 hodiny

26.11.2014, před 10 lety

Jindřiška Ptáčková

Nelíbí se mi, že jsem si od UPC router odkoupila a nemůžu ho nechat převést na někoho jiného ( na jinou smlouvu ) jelikož jsem ho prodala. UPC mi po telefonu tvrdí, že je pořád aktivní na mé smlouvě, tak jsem jim řekla ať ho převedou ale oni že nemohou. Že musí nejdřív doběhnout výpovědní doba. Ale router je můj majetek, takže si s ním dle zákona mohu nakládat jak chci. Prosím o pomoc. Ptáčková Jindřiška

UPC Internet - prodej a převedení routeru

Převedení modemu na nového majitele.

13.1.2015 09:54, před 10 lety

Nejedná-li se o technickou nemožnost, neměla by být spotřebitelka omezena v dispozičním právu nakládat s věcí, ke které jí svědčí vlastnické právo.

1.7.2015 15:43, před 10 lety

Společnost UPC Česká republika, s.r.o. byla o podané stížnosti informována, doposud však neprojevila zájem se k případu vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít. Případný spor tak bude možné řešit pouze v občanskoprávním řízení.