Dobrý den,přečetla jsem si pár stížností na společnost DECHMANN.Nezbývá mi nic jiného než souhlasit.Reklamuji u této společnosti boty.Zatím reklamace není vyřízena,ale dopředu jsem byla upozorněna,že obuv bude pouze zalepená i když se odlupuje i povrch obuvi.Reklamace se vyřizuje od pultu i když by měl reklamovanou obuv posoudit odborník.Taky prodavačka včetně paní vedoucí nedala do zápisu,že se odlupuje i povrch obuvi i když na to byly nejen upozorněny,ale i požádany i stím,že požaduji písemné vyjádření z reklamačního.Nic takového neučinily. Jednoduše si dělají co chtějí a ta arogance. Jsem již 12rokem zaměstnanec prodejny.Z toho již 6let zástupce vedoucí,takže reklamace vyřizuji.Ale takhle jsem se nikdy k zákazníkovi nechovala. Je vidět,že zákazník je u vás na prvním místě,jak píšete,ale já mám pocit,že až na posledním.Kupovala jsem si u vaší společnosti pravidelně obuv.Stalo se,že jsem ji musela i někdy reklamovat.Nikdy jsem neměla problém a prodavačky byly vždy vstřícné a slušné. To samé jsem si myslela,že s takovým slušným jednáním se setkám i v nově otevřené prodejně v Mohelnici.Bohžeel opak je pravdou. S pozdravem Linetová Ivana
Pánská rekreačí obuv 1713771/42 Victory zakoupeno 12.10.2014 reklamováno 17.11.2014
Je možná nová obuv.Může být i jiná značka. Vrácení peněz až v posledním případě. Chci věřit,že jste stále solidní podnik.
Spotřebitel popisuje závadu a prodávající by ji tímto způsobem měl do protokolu uvést, nebo nechat protokol vyplnit spotřebitelem. Prodávající je dle zákona o ochraně spotřebitele povinen spotřebiteli vydat písemné potvrzení o tom, kdy spotřebitel právo uplatnil, co je obsahem reklamace a jaký způsob vyřízení reklamace spotřebitel požaduje; a dále potvrzení o datu a způsobu vyřízení reklamace, včetně potvrzení o provedení opravy a době jejího trvání, případně písemné odůvodnění zamítnutí reklamace.
Prodávající nebo jím pověřený pracovník by měl rozhodnout o reklamaci ihned, ve složitých případech do tří pracovních dnů. Do této lhůty se nezapočítává doba přiměřená podle druhu výrobku či služby potřebná k odbornému posouzení vady. Reklamace včetně odstranění vady musí být vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace, pokud se prodávající se spotřebitelem nedohodne na delší lhůtě. Marné uplynutí této lhůty se považuje za podstatné porušení smlouvy.
Vážený zákazníku,
děkujeme za Váš podnět. Každou zpětnou vazbou se zabýváme. Kontaktuje nás proto, prosím, s danou záležitostí přímo na naší e-mailové adrese service-cz@deichmann.com.
s přátelským pozdravem
Váš Deichmann tým
Společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, jež je založena na principu dobrovolnosti. Přesto nám poskytla alespoň obecné vyjádření, které připojujeme níže.
"V případě zájmu poskytnutí zpětné vazby na společnost DEICHMANN-OBUV s.r.o. můžete učinit na e-mailové adrese service-cz@deichmann.com, případně prostřednictvím kontaktního formuláře na internetových stránkách www.deichmann.com. Děkujeme."
Z výše uvedeného důvodu stížnost uzavíráme. V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.