Moravské Budějovice
včera 21.5 jsme nakupovali v BILLE. U prodeje uzenin byla nepříjemná obsluha. K pultu jsme přišly o půl 8 a paní bez jmenovky měla obrovský problém nás obsloužit. Stála naproti nám a koukala na nás se založenýma rukama a cekala ze odejdeme. Po nějaké době koukání nakonec přišla. Nezeptala se ani co si dáme, jen přišla a koukala na nás. Paní neměla ani rousku ani respirator.
Neochotná obsluha
Prosíme o kontrolu nošení respirátorů, zlepšení chování k zákazníkům !
V případě podezření na porušování hygienických předpisů lze na tuto skutečnost upozornit příslušnou Krajskou hygienickou stanici. Výkon státního zdravotního dozoru spočívá v kontrole plnění povinností podnikajících osob fyzických a právnických k ochraně veřejného zdraví.
Společnost byla kontaktována, bohužel však dosud neprojevila zájem se vyjádřit. Vzhledem k tomu, že služba VašeStížnosti.cz funguje na principu oboustranné dobrovolnosti, jsme nuceni stížnost uzavřít.