Dobrý den,dne 27.5.2021 jsme na prodejně v České Třebové čekaly u pokladny více než 10minut.U informačního okénka jsme žádaly poukázku na 50kč za čekání více než 5minut.Koordinátor prodejny nám sdělil,že neví "jak se to dělá " a že s tím nic dělat nebude,že žádné poukázky nemá.Nechápeme proto Vaše reklamy nad všemi pokladnami,když personál nic neví.
Personál proškolení a trochu víc ohleduplnost k zákazníkovi by neškodilo
Byla-li prodejcem učiněna nabídka určité služby, ale prodávající slibovanou službu vůbec neměl v úmyslu poskytnout a celá akce měla sloužit pouze k nalákání zákazníků na jeho ostatní nabízené zboží nebo služby, mohlo by takové jednání naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou dle přílohy č. 1 k zákonu 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Tuto skutečnost si může ověřit příslušný krajský živnostenský úřad. V případě porušení tohoto zákazu hrozí prodávajícímu pokuta. Spotřebitel může podat podnět přímo krajskému živnostenskému úřadu.
Spotřebitel, který je přesvědčen, že došlo k porušení ustanovení zákona o ochraně spotřebitele, se může obrátit na regionální či ústřední inspektorát České obchodní inspekce. Adresy jednotlivých inspektorátů lze najít na www.coi.cz. Podnět lze podat i elektronicky přes elektronickou podatelnu ČOI na adrese www.coi.cz.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.
Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na kontakt@kaufland.cz.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika