T-Mobile Czech Republic a.s.

#51099Vyúčtování

16 hodin 52 minut

08.06.2021, před 4 lety

Lenka Korová

Ani po 2 měsících nejste schopní dohledat chybějící platbu která ve skutečnosti zaplacena byla, osobně na pobočce, s potvrzením o zaplacení (výpis účtu), pak mě buposilate upozornění o nezaplacení a "smlouvné pokuty"!!Myslím že stačilo. Zítra odstoupím od smlouvy.

Vyúčtování služeb

Okamžitě dohledat chybějící platbu, kterou jsem zaplatila 2 X, a zrušit smlouvu.

9.6.2021 11:30, před 4 lety

Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti smírného řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.