dobrý den, omylem jsem z účtu 2x zaplatila za jednu objednávku, s hot line lidl si píšu již přes měsíc - ověřuje to již 8 různých zaměstnanců firmy Lidl nicméně stále se nic nevyřešilo
č. objednávky 3250603361 ze dne 26.04. - platba 5.5. a 8.5. 2 799,-
posílala jsem printscreen účtu i plnou moc jelikož jsem balík nechala zaslat na adresu své matky a už se mi nikdo neozývá
už ani nevěřím, že peníze vrátí jen jsem dost zklamaná, měla jsem Lidl za spolehlivého obchodníka
vrácení peněz
Zadržuje-li podnikatel peněžní prostředky spotřebitele bez právního důvodu, jedná se o bezdůvodné obohacení. Kdo se bezdůvodně obohatil, je povinen získaný majetkový prospěch vrátit ochuzenému bezprostředně po výzvě. Pokud tak neučiní, ocitá se v prodlení a ochuzený má možnost navíc požadovat zákonný úrok z prodlení.
Dobrý den, za komplikace i časovou prodlevu spojenou s vrácením platby se Vám omlouváme. Situaci jsme prověřili a evidujeme, že příslušné oddělení již celou záležitost řeší. Požadavek jsme zaurgovali a v nejkratším možném termínu budete kontaktována. Děkujeme, že jste se na nás prostřednictvím dTestu obrátila. Přejeme, pokud možno, hezký den. S pozdravem Lidl Česká republika