Dne 11.11.2014 jsem objednal na nakupvakci.cz 2ks ložní soupravy z ovčí vlny za 998,- Kč. Objednávka byla potvrzena týž den a dne 12.11. jsem provedl platbu v požadovaném termínu. Dne 13.11. mi byly zaslány vouchery s platností do 12.11.!!! Uplatnit jsem měl u slevovymix.cz. Po urgenci jsem jako odpověď obdržel novou objednávku dne 24.11. již za cenu 2.278,- Kč na uplně jiný účet. Snažil jsem se kontaktovat na uvedené odkazy, ale komunikace byla trapná. Takže po 22 dnech nemám ani zboží, ani peníze.
číslo objednávky: 3942142014
Dostat rozumnou odpověď a buď dodat zboží, nebo vrátit peníze
Uplatnil-li spotřebitel voucher řádně a v souladu s jeho podmínkami, má právo na dodání objednaného zboží za stanovených podmínek. Doporučujeme spotřebiteli, aby uschoval doklady prokazující uplatnění voucheru. Nedodá-li prodávající zboží v dodatečně stanovené lhůtě k tomu poskytnuté, může spotřebitel od smlouvy odstoupit.
Nakupvakci.cz odpovídá dle svých podmínek za to, že použití slevového kuponu nebude poskytovatelem odmítnuto, splní-li spotřebitel stanovené podmínky.
Společnost byla o podaných stížnostech informována. Bohužel doposud neprojevila zájem se ke stížnostem vyjádřit. Z výše uvedeného důvodu stížnost uzavíráme. V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.
Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti.
Před samotným podáním žaloby doporučujeme zaslat subjektu předžalobní výzvu dle § 142a občanského soudního řádu. Vhodné je také právní zastoupení. Seznam advokátů je k dispozici na http://www.dtest.cz/advokati.