Dobrý den, dnes jsem zjistila, že mi PPL doručilo balík ze zalanda na adresu Lučina 356, 73939 Frýdecko-Místecko s tím, že mi nikdo nedal vědět, že mi ho dává před dům, dokonce ho dali před vchod kde není plot a neoznámili mi,že ho doručují. Žádný telefonát, žádny email nic prostě. Jen hozený před dům nejspíše včera ho doručili. Dneska jsem vyšla z domu a balík celý promočený. Všechny věci zničené. Děkuji pěkně Obručová Barbora
Poškozený balík
Prosím o pokárání daného řidiče, a zaškolení svých zaměstnanců
A dále prosím o dopravu zdarma
Pokud zasílatel nepostupoval při doručování v souladu se zasilatelskou smlouvou, je vhodné uplatnit reklamaci. Odesílatel zboží by také mohl žádat náhradu škody, která mu vznikla v souvislosti s porušením smluvní povinnosti ze strany zasilatele.