Globus ČR, k.s.

#51518Nekompletní objednávka

4 měsíce 1 den 1 hodina

04.07.2021, před 4 lety

Petr Vlasák

v restauraci GLOBUS-Čakovice bylo přes aplikaci objednáno několik jídel v celkové hodnotě 673,- Kč (celkem 7 položek). Objednávka byla připravena, zabalena a předána. Na místě pak zaplacena kartou.

Až později další den jsem zjistil, že:
1) v objednávce chybělo jedno hlavní jídlo v hodnotě 115 Kč
2) v příloze u sýrového špízu byly brambory místo hranolek
3) účtovaná cena místo 673,- byla 679,-

Jiná cena ani záměna přílohy není nic co by vadilo, ale chybějící jídlo mne zklamalo.

Děkuji.
Petr Vlasák

Restaurace Čakovice

Při balení jídel v restauraci věnovat pozornost kompletaci položek dle skutečnosti.

5.7.2021 15:08, před 4 lety

Pokud byla dodána nekompletní objednávka pokrmů, jedná se o vadu. Má-li věc vady, může spotřebitel v daném případě požadovat dodání chybějící věci. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků za nedodané zboží.

5.8.2021 14:13, před 3 lety

5.11.2021 16:30, před 3 lety