SKY NETWORK, s.r.o.

#51615Nespravedlivé blokování účtu

3 měsíce 29 dnů

10.07.2021, před 4 lety

Izzat Farhan

Nejprve bych se chtěl omluvit, protože nejsem místní z České republiky. Píšu to proto, že nemám jiné místo, kam bych mohl podat stížnost.

Hrál jsem hru s názvem Craving Quest na Erogames.com, což je web pod SKY NETWORK, s.r.o.

8. července byl můj účet automaticky zablokován zabezpečením hry bez varování. Je to velmi nespravedlivé.

Zkusil jsem kontaktovat tým podpory. Bohužel pouze zmínili, že pouze herní studio má přístup a práva k zablokovanému účtu. Žádná další odpověď od podpory na otázku, jak kontaktovat herní studio, které zablokovalo můj účet.

Přiznávám, že je to moje chyba, že jsem hru podváděl, ale je nespravedlivé mě okamžitě bez varování okamžitě zakázat. Je podle mého názoru lepší dočasně pozastavit můj účet.

Dříve jsem za herní obsah hodně platil a chci společnost nadále podporovat.Opravdu potřebuji vaši pomoc, protože herní podpora se mi nesnaží s problémem pomoci.

Oceňuji jakékoli úvahy, které mohou v souvislosti s tímto problémem pomoci, moc děkuji.

Webová stránka: https://erogames.com | název hry: Craving Quest

Žádám stránku Erogames.com, aby mi pomohla odblokovat můj účet a dala mi druhou šanci s posledním varováním. Přísahám, že to už neudělám. Přijmu dočasné pozastavení účtu, ale ne nespravedlivý trvalý zákaz. To je vše, co bych se zeptal.

19.7.2021 16:41, před 3 lety

Možnost blokace služby se řídí obvykle smluvními podmínkami daného provozovatele herního portálu. Docházelo-li k porušování pravidel služby a je-li možnost blokace účtu sjednána mezi stranami jako možná sankce za takové porušování, bylo zablokování účtu provedeno v souladu se smlouvou.

Pokud taková možnost sjednána není, a zejm. je-li služba placeného charakteru, domníváme se, že nenadálé ukončení možnosti čerpat poskytovanou službu je možné pouze tehdy, docházelo-li porušováním pravidel k závažnému porušování smluvních podmínek. Jen v takovém případě totiž dle českého práva náleží smluvní straně nárok na odstoupení od smlouvy.

8.11.2021 16:33, před 3 lety