Dobrý den, chodím pravidelně nakupovat do Kauflandu, ale už asi nebudu. Zboží je v regálech zpřeházené a i přesto, že se tam motá spousta prodavačů tzv. pod nohy, nikdo stav zboží a jeho uložení nekontroluje. Ale co je hlavní. Vždy, když mi přijde upozornění na akce do mobilní aplikace, avizované akční zboží není k dostání. Prodavači na"place" i na informacích mi akorát řeknou, že jestli jsem zboží nenašla v regálech, tak ho asi nemají nebo že ho nedostali a ani nedostanou. Pokud chci mluvit s kompetentní osobou, tak se dozvím, že tam nikdo kompetentní není. A je úplně jedno, jestli jdu nakupovat ráno, v poledne nebo večer. V Prostějově jsou 2 Kauflandy a situace je v obou stejná. Opravdu je Kaufland čím dál horší. Jehlářová
Nedostupného zboží v akci je hodně. Naposledy třeba solární světlo na dům s číslem domu.
Zajistěte kvalifikovaný a ochotný personál. Zajistěte dostatek zboží a pokud víte, že na některou prodejnu zboží nebudete moci dodat, tak ho neuvadějte do akčního letáku.
Byla-li prodejcem učiněna nabídka určitého zboží, ale prodávající slibované zboží vůbec neměl v úmyslu dodat (v odpovídajícím množství a včas) a celá akce měla sloužit pouze k nalákání zákazníků na jeho ostatní nabízené zboží nebo služby, mohlo by takové jednání naplňovat znaky tzv. vábivé reklamy, která je zakázanou obchodní praktikou dle přílohy č. 1 k zákonu 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Tuto skutečnost si může ověřit příslušný krajský živnostenský úřad. V případě porušení tohoto zákazu hrozí prodávajícímu pokuta. Spotřebitel může podat podnět přímo krajskému živnostenskému úřadu.
Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět.
Rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na kontakt@kaufland.cz.
Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika