HS plus d.o.o.

#51821Dostal jsem zboží, které jsem si neobjednal

23.07.2021, před 3 lety

Pavel Tománek Ing

Doručovatel zásilky se u domu neozval a poslal pouze SMS, že balíček je uložen na poště. Doma při otevření bylo zboží - jakési síťky- ktewré jsem si neobjednal!!! Společnost HS PLUS d.o.o. jsem nikdy nekontaktoval

Jedná se jakési černé síťky nelze určit k jakému účelu mají sloužit

Žádám o navrácení zaplacené částky 657,- kč!!!

24.7.2021 09:33, před 3 lety

Kupující je povinen uhradit pouze cenu za zboží, které si od společnosti prokazatelně objednal. Záleží tedy na tom, zda objednávka byla učiněna. Pokud by tomu tak nebylo, jednalo by se o neobjednané plnění. Společnost by v případě sporu musela prokázat, že smlouva byla se spotřebitelem ohledně konkrétního produktu uzavřena.

Jelikož je prodávající zahraniční subjekt sídlící ve Slovinsku, má spotřebitel možnost obrátit se na Evropské spotřebitelské centrum, které bezplatně pomáhá spotřebitelům řešit spory s obchodníky z jiných členských států EU, Norska a Islandu. Více informací o Evropském spotřebitelském centru je možné vyhledat na webových stránkách https://evropskyspotrebitel.cz/.

11.11.2021 16:54, před 3 lety