CZC.cz s.r.o.

#5209Nespokojenost s vyřízením reklamace

5 dnů 17 hodin

10.12.2014, před 10 lety

Libor Janský

Dne 4.8. 2014 jsem zakoupil REPRO Genius SP-HF2020 V2, 2.0, 60W. černá - "POUŽITÉ ZBOŽÍ" záruka 24 Měsíců za 1190 Kč
Reklamovány dne 7.11.2014 reklamace uznána 5.12. 2014 způsobvyřešení vraceni peněz .
V reklamačním protokolu chybělo jakekoliv vyjadreni technika o zavade.
Načež jsem napsal email czc ,že požaduji opravu nebo výměnu zboži .
Poté jsem se dozvěděl že mi byl vystaven dobropis protože se jednalo o vadu neodstranitelnou a zboží nebylo skladem na centrálnim skladu.
Tak jsem psal další email s požadavkem o výměnu zboží , na web strankach czc bylo zboží skladem 5 a více kusů . Viz odkaz :http://www.czc.cz/genius-sp-hf2020-v2-cerna/125886/produkt
A dostalo se mi opět odpoědi (10.12.2014):

Dobrý den, bohužel nemůžeme uskutečnit výměnu zboží jelikož už toto zboží nemáme na skladě. Proto vám byl vystaven dobropis. Děkuji za pochopení

Výměna zboží

11.12.2014 11:09, před 10 lety

Právo na výměnu zboží se modifikuje u použitého zboží na právo slevu v souladu s § 2172 občanského zákoníku. Výměnu tedy v tomto případě není možné požadovat. Nebylo-li vadu možné odstranit, společnost jednala správně.

15.12.2014 10:21, před 10 lety

Prosím o ukončení stížnosti.

Děkuji.

LB