BORS Holding s.r.o.

#52105Projetí zastávky řidičem, která nebyla na znamení

3 měsíce 1 den 2 hodiny

11.08.2021, před 3 lety

Jarmila Mužíková

Řidič autobusu linka 572 projel zastávku Lanžhotská v Kosticích. I přesto, když jsem stála u dveří s předstihem. Řidič se ohradil slovy: ,,Nikdo ze sedadla nevstával a nepoužila jste zvonek.” Zastávka nebyla na znamení, proto jsem zvonek nepoužila.

11.8.2021, linka 572 v 11:45 vyjížděl z Břeclavi

Upozornění řidičů, aby zastavovali na každé zastávce, která není na znamení..nestalo se to poprvé. Poprosila bych o zpětnou vazbu na tel. číslo 721 754 642 - Mgr. Jarmila Mužíková

13.8.2021 14:22, před 3 lety

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či e-mailové adresy.

Pokud se dopravce zaváže přepravit osoby do určitého místa, avšak neučiní tak, jedná se o porušení jeho smluvní povinnosti a spotřebitel může žádat náhradu škody, byla-li mu takovým porušením smluvní povinnosti způsobena.

12.11.2021 15:30, před 3 lety