Včera 11. 8. 2021 jsem navštívila s manželem provozovnu na Rašínově ulici ve Zlíně asi v 17:30 hodin. Provozovna byla prázdná, tak se nás ujal nejbližší pracovník, bohužel neznám jeho jméno. Chtěl po manželovi občanský průkaz, který ale bohužel neměl u sebe. Pracovník na manžela řval, že tam byl již několikrát a ví, že bez občanského průkazu nic nevyřídí. To byla naše chyba, že manžel neměl občanský průkaz. To uznávám.
Chování pracovníka bylo ale arogantní, vůbec se nezajímal, co potřebujeme, protože jsme tam asi velmi obtěžovali. Pracuji s lidmi, ale nikdy bych si nedovolila tak mluvit se zákazníkem.
Pokud vím, tak ten pracovník je tam pro nás, ne my pro něj.
Příště si občanský průkaz vezmeme, ale nikdy se již neobrátíme na tuto provozovnu. Podobné zkušenosti s touto provozovnou jsem slyšela již od více známých.
Byla bych ráda, kdyby někdo upozornil tohoto zaměstnance T-Mobilu, jakým způsobem jednat s lidmi, protože je to jeho práce.
Zákazník není hromosvod na jeho problémy a mindráky.
Moc děkuji.
Naděžda Míčková, Zlín
Školení zaměstnanců na efektivní komunikaci se zákazníky.
Společnost T-Mobile Czech Republic a.s. se rozhodla nevyužít možnosti mimosoudního řešení sporů a nadále je ochotna s nespokojenými zákazníky komunikovat pouze prostřednictvím své infolinky a oddělení stížností.
Vzhledem k tomu, že je námi poskytovaná služba založena na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze ve správním řízení u Českého telekomunikačního úřadu, popřípadě v soudním občanskoprávním řízení nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz. V případě potřeby další právní konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.