B production, s.r.o.

#5220Nepředání výhry (automobil na jeden rok)

6 měsíců 20 dnů 2 hodiny

11.12.2014, před 10 lety

Filip Janda

Dobrý den, obracím se na Vás s níže specifikovaným dotazem.

V loňském roce jsem se účastnil golfových turnajů v Libereckém kraji: http://www.bproduction.cz/?p=akce&id=6
které pořádala firma: B Production s.r.o.
Hlavní cenou byl pronájem VW Golf na jeden rok.
Voucher mi byl předán 1.10.2014. V té době jsem si domluvil v autosalonu, že si dané vozidlo vyzvednu někdy v náhradním termínu. Veškerou korespondenci mám samozřejmě archivovanou. V dubnu tohoto roku jsem požádal společnost Autotrend o možnost vyzvednutí vozidla. Zde nastal kámen úrazu, bylo mi řečeno, že předchozí výherce této ceny vozidlo nevrátil a na základě této špatné zkušenosti mi vozidlo nezapůjčí. Proto jsem následně kontaktoval pana Brauna, který je jednatelem zmíněné společnosti, která turnaje pořádala.
Po společném telefonátu jsme nenašli společnou řeč a bylo mi řečeno, že jsem si vozidlo nevyzvedl v rádném termínu, i když žádný nikdy nikým nebyl stanoven, ani na předaném voucheru tato informace nebyla.

Mohu Vás poprosit o pomoc při řešení této záležitosti.

S pozdravem Filip Janda

Finanční kompenzace nebo předání automobilu.

30.1.2015 12:58, před 10 lety

Pořadatel je vázán vyhlášenými podmínkami soutěže. V tomto případě dle dostupných informací došlo k převzetí voucheru v souladu s podmínkami soutěže. Pokud došlo k prokazatelné dohodě o změně termínu vyzvednutí výhry, měla by být výhra spotřebiteli v souladu s touto dohodou poskytnuta. Pořadatel by neměl odmítnout předání výhry, pokud si v podmínkách soutěžě nevyhradil např. možnost změny výhry, apod.

1.7.2015 14:09, před 10 lety

Společnost B production, s.r.o. nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.
V případě potřeby další konzultace se neváhejte obrátit na naší spotřebitelskou poradnu na telefonním čísle 299 149 009.