NanoTrend s.r.o.

#5224Neprovedena zakázka

11.12.2014, před 10 lety

Jaroslav Bek

Po objednání a zaplacení faktury na provedení měření úniku tepla u rodinného domu bylo po mnoha urgencích a odsouvání termínu provedeno měření, ale bez dokumentu a bez vyhodnocení. Po měsíci mi bylo oznámeno, že se výsledky (snímky) ztratily a bude u mne provedeno nové měření zdarma. Dosud se nic neprovedlo a nelze se kontaktovat.
Zaplatil jsem tedy 700,- Kč podvodníkům.
Adresa měření - J.Wolkera 25 Horka nad Moravou okr.Olomouc
Objednáno na základě inzerce vysílané Obecním Úřadem
Faktura uhrazena ve 3 měsíci 2014
Bek Jaroslav

měření úniku tepla u staveb + vyhodnocení

Dokončit objednanou službu, nebo vrátit zaplacenou částku

2.1.2015 10:45, před 10 lety

Spočívá-li závazek společnosti ve výsledku činnosti, který měl být předán spotřebiteli, nesplnila společnost svůj závazek řádně. Neujednaly-li si strany náhradní termín plnění, může spotřebitel požadovat plnění ihned a společnost je poté povinna splnit bez zbytečného odkladu. Nestane-li se tak, může spotřebitel po uplynutí stanovené dodatečné lhůty k plnění odstoupit od smlouvy.

27.3.2015 14:03, před 10 lety

Vzhledem k tomu, že se nám se společností nepodařilo navázat kontakt, jsme nuceni stížnost uzavřít. Případné spory mohou být tedy řešeny pouze v soudním řízení, nikoliv prostřednictvím služby VašeStížnosti.cz, která je založena na principu dobrovolnosti. Vzhledem k počtu stížností doporučujeme zvážit podání trestního oznámení.

27.3.2015 14:04, před 10 lety

Jaroslav Bek