Čedok a.s.

#52523Nevhodné chování personálu

2 měsíce 11 dnů 1 hodina

07.09.2021, před 3 lety

Miroslav Franta

byly jsme na dovolené na ostrově KOS v hotelu Blue Lagoon Resort v termínu od 27.8 do 3.9.2021. S námi byla i dcera s dvěma vnoučaty.
Chování personálu bylo vstřícné až na vedoucího v čínské restauraci.
Do této restaurace na večeři se muselo zvlášť objednávat. Na večeři
jsme se objednali na 1.9.
Den předtím jsme byli v italské restaurace a moc se nám to líbilo.
Už když jsme dorazili k čínské restauraci tak nás překvapila skupina lidí stojící před vchodem. Stoupli jsme si do řady a čekali, po chvíli jsme zjistili důvod čekání. Pan vedou stál mezi dveřmi a pouštěl do restaurace hosty až když si vyslechli jeho rádoby ,,žoviální" povídání. Vnoučata po chvíli čekání začala být netrpělivá a když jsme se dostali ke dveřím tak za námi stála fronta tvořící 15 m, samozřejmě tam byly děti, které už byly také velmi netrpělivé a maminky už ,,kroutily hlavami" co to jako má být.
Vedoucímu to zjevně nevadilo a stále se ve dveřích předváděl.
Po-té co jsme se dostali mezi dveře a vedoucí si zkontroloval naše čísla pokojů a že jsme skutečně objednaní tak jsem se mu snažil vysvětlit, že bychom chtěli ke stolu , roztáhl ruce a odmítl nás pustit dál do restaurace a dokonce chtěl zavolat místní ochranku.
Nakonec jsme si museli též vyslechnout jeho potřebu se trapně předvádět a pak jsme mohli jít ke stolu. Celé to zkazilo celkový dojem z dovolené.

Pěkný hotel, pěkné moře a je škoda , že taková hloupost zkazí celkový dojem
z dovolené.
Je nepřípustné, aby si host vše platil, do restaurace se objednal na čas a pak musel čekat 20 min. než se dostane ke stolu.
Měla by být zaslána stížnost na hotel, aby pan vedoucí se choval citlivěji k hostům a nenutil je stát frontu před restaurací.

8.9.2021 15:47, před 3 lety

Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.

18.11.2021 12:01, před 3 lety