6.8.2021 jsem podávala přes tuto stránku reklamaci - stížnost na CK Pantour. Dosud jsem nedostala žádnou odpověď. Nebyla dodržena 30denní lhůta na reklamaci.
Prosím, co nejrychleji vyřešit.
Služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů spotřebitelů s podnikateli. Spotřebitelem je dle § 419 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, každý člověk, který mimo rámec své podnikatelské činnosti nebo mimo rámec samostatného výkonu svého povolání uzavírá smlouvu s podnikatelem nebo s ním jinak jedná.
Řešení sporů přes naši službu nicméně neznamená zahájení reklamačního řízení s podnikatelem. Pro uplatnění reklamace je proto nutné kontaktovat podnikatele přímo (např. osobně, emailem, nebo telefonicky). Teprve poté běží 30denní lhůta na vyřízení reklamace podnikatelem.