Manželovi již podruhé přišla zásilka s holítky MATRIX REGULAR, nepamatuje si, že by si něco objednával, ale telefonů s nabídkami je mnoho. Na dopise se složenkou není telefonní číslo, aby mohl člověk od smlouvy odstoupit. Není zde kontakt na koho se obrátit.
MATRIX REGULAR, holítka, v další zásilce přišly hlavice k těmto holítkům.
Požaduji pouze odstoupení od smlouvy a vymazání adresy z jejich kontaktů, aby nemohli použít dále údaje.
Z důvodu zachování lepšího důkazního postavení doporučujeme spotřebitelce, aby smlouvu ukončila písemně. Výpověď doporučujeme zaslat doporučeně na českou adresu (Westerfield Int. AG, PO Box 18, 120 00 Praha 2). Spotřebitelce doporučujeme, aby si poté uschovala kopii výpovědi a nechala si potvrdit na poště její doručení. Současně s ukončením smlouvy lze odejmout souhlas se zpracováním osobních údajů, pokud byl dán.
Společnost se nám bohužel nepodařilo konaktovat. Stížnost jsme z tohoto důvodu nuceni uzavřít. Má-li spotřebitel další otázky týkající se doporučení vhodného postupu, může kontaktovat naši poradenskou linku na telefonním čísle 299 149 009.