RegioJet a.s.

#52960Chybějící rezervovaná místa

7 měsíců 16 dnů 23 hodin

03.10.2021, před 3 lety

Hana Kapolková

Dne 3.10.21 jsem nastoupila v České Třebové v 15.31 do Vašeho vlaku.Objednáný jsem měla vagón číslo 9 za lokomotivou. Konkrétně sedadla c.34, 35, 36. V tomto vagónu se ale sedadla nenachazela, což mi bylo zřejmé již při nástupu, jelikož jsme měli rezervovaný otevřený prostor nikoliv kupé. Po 5 ti minutách procházení vlakem se dvěmi malými dětmi se mi podařilo najít průvodčí, která mě stroze sdělila, že mají jiný vagón, čísla nesedí a že si mám najít, kde je místo. Nezlobte se na mne, ale toto chování mne rozčílilo, cestují s Vašì společností každý týden a úroveň začíná být čím dál horší. Dokážu pochopit, že se může stát nějaký problém, ale mělo by to být řešeno slušně a ihned při nástupu a ne až se klient ozve sám. Odmítla jsem si hledat sama volné místo, jelikož jsem cestovala se dvěmi malými dětmi a dvěma kufry. Těžko posadim sebe a děti každé někam jinam. Bylo by dobré si uvědomit; že takoveto jednání Vám dobré jméno dělat nebude. Opravdu cestují každý týden s Vaší společnosti a s lítostí musím konstatovat, že je to čím dál horší. Chtělo by to ze strany vedení udělat adekvátní opatření, aby k těmto situacim

Kompenzaci cestovného

21.10.2021 11:13, před 3 lety

Pokud nebyla služba poskytnuta nebo nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, je vhodné uplatnit reklamaci. Při uplatnění reklamace může spotřebitel žádat řádné poskytnutí služby, přiměřenou slevu, případně může od smlouvy odstoupit, pokud vadné plnění ze strany podnikatele bylo podstatným porušením smlouvy (pokud se dá předpokládat, že by spotřebitel smlouvu neuzavřel, věděl-li by o porušení smlouvy).

21.1.2022 16:28, před 3 lety

20.5.2022 16:08, před 3 lety

Společnost se doposud ke stížnosti nevyjádřila. Z tohoto důvodu jsme nuceni stížnost uzavřít.