Česká pošta, s.p.

#5306Nedodání obyčejné zásilky

34 minut 9 sekund

17.12.2014, před 10 lety

Antonín Málek

Dnes jsem měl ve schránce VÝZVU k vyzvednutí obyčejné zásilky.Když jsem došel na poštu stáli předemnou dva zákazníci.Za okýnkem byla pani,20minut se hhabala v listinách a na nás nebrala vůbec ohled.Po zeptání jak to bude dlouho trvat,odpověděla že musí dělat jiné zásilky.Po těch 20 minutách začala úřadovat.No když jsem došel na řadu řekla mi že až zítra že ji nemá v počítači.Obhajovala se tím že je to na VÝZVĚ napsané.Po dojezdu domů jsem zjistil že to není pravda a na výzvě není nic takového napsané.Stěžovala si že dělá 10 hodin a že to nemá zaplacené.Já pracuji také a většinou 10 až 15 hodin denně a taky si nestěžuji.Po druhé už tam ale nepojedu.Pošta není zrovna levná a tak by měla svoji práci vykonávat svědomitě.Proto žádám vysvětlení a dodání zásilky

6ádám doručení zásilky na náklady pošty

17.12.2014 17:15, před 10 lety

Pokud adresát nebyl zastižen, vhodí mu poštovní doručovatel do schránky písemnou výzvu, aby si poštovní zásilku vyzvedl v určené lhůtě u stanovené pošty. Pokud došlo k pochybení na straně pošty, je nutné se stížností obrátit přímo na Českou poštu.

Česká pošta, s.p. se rozhodla nevyužít službu VašeStížnosti.cz pro řešení sporů se svými zákazníky. Vzhledem k tomu, že je námi poskytované mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost uzavřena.

Toto rozhodnutí je podpořeno faktem, že Česká pošta shledává svůj systém pro příjem, evidenci a řešení stížností jako dostatečný. Dle vyjádření České pošty přijme podání týkající se služeb poskytovaných Českou poštou nebo jednání jejích zaměstnanců kterákoliv organizační jednotka. Podání mohou být uplatněna telefonicky, osobně, dopisem, faxem, elektronickou poštou nebo datovou schránkou. Pro úplnost přikládáme odkaz, který obsahuje kontakt na poštovního ombudsmana: http://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/kontakty/postovni-ombudsman.