Lidl moc nemusím, hlavně kvůli kvalitě zboží dovážené především z Polska, které dodává potraviny pro druhořadý obyvatelstvo- východní Evropa.
Můj zaměstnavatel mi dodává stravenky a zlevněnku 10% na zboží, které můžu využít bohužel jenom v Lidlu.
16.10.2021 jsem proto využil nákup v Lidlu ve Stříbře, abych utratil stravenky a zlevněnku.
U kasy jsem narazil, s tím že zlevněnka nefunguje, že už se s tím setkali a nikdo to prostě neřeší!!!!!
Chtěl jsem zavolat vedoucího - bez úspěchu.
Proto prosím o nějaké vysvětlení!!!
Děkuji Straka
Nevyužitá sleva
Vysvětlení a řešení.
Vzhledem k tomu, že se jedná o slevový poukaz vydávaný touto společností, řídí se pouze podmínkami, které si společnost sama určila. Pro zjištění podmínek, za kterých lze "zlevněnku" využít, je vhodné kontaktovat přímo společnost.
Vzhledem k tomu, že je spotřebiteli poukaz dodáván zaměstnavatelem, je možné situaci řešit i s ním. Předpokládáme, že má zaměstnavatel s touto společností uzavřenou smlouvu a i pro něj by mělo být důležité, aby zaměstnanci smluvený poukaz mohli využívat.
Dobrý den, pane Strako, mrzí nás, že Vám nebyla uplatněná 10 % sleva. My zde bohužel nemáme možnost situaci prověřit, proto Vám doporučujeme v této záležitosti kontaktovat náš zákaznický servis na e-mail hotline@lidl.cz . Děkujeme, že jste se na nás prostřednictvím dTestu obrátil. Přejeme Vám hezký den. S pozdravem Lidl Česká republika