Pilka sa pokazila po 1 tyzdni, nieje uvedeny telefon firmy Rumble stories sro. Na reklamaciu sa neda prekliknut na ich stranke. Vie niekto nejaky kontakt na tuto podvodnicku firmu???? Stranky maju zablokovane.
Elektricka rucni pilka Brenchie + Nahradni baterie
Okamzite vratenie penazi za objednavku.
Prodávající je povinen přijmout reklamaci v kterékoli provozovně, v níž je přijetí reklamace možné s ohledem na sortiment prodávaného zboží nebo poskytovaných služeb, případně i v sídle nebo místě podnikání. Nesplnění této povinnosti je správním deliktem, za který může Česká obchodní inspekce obchodníka sankcionovat.
Pokud prodávající nepřijme reklamaci, může mu být uložena Českou obchodní inspekcí pokuta za správní delikt a to až do výše 3 000 000,- Kč. Je-li spotřebitel přesvědčený, že prodávající porušil své zákonné povinnosti, může podat podnět České obchodní inspekci.
naše stránku fungují celou dobu. Nyní jsme vám napsali na email informace ohledně vaší objednávky, tak nám odepište číslo účtu a peníze vám obratem vrátíme. Omlouváme se za komplikace.
Děkujeme