Tesco Stores ČR a.s.

#5334Potkani, hrozná kvalita zeleniny, prošlé zboží

14 dnů 4 hodiny

19.12.2014, před 10 lety

Petra Hošková

Dobrý den, ráda bych upozorila na Tesco, který se nachází na Opatově v ulici Brandlova, úroveň ovoce a zeleniny je otřesná, změklé a uhnilé ovoce, prostě otřesný.., další věcí je prošlé zboží, tuhle jsem si tam kupovala paštiky od značky Majka a všechny po otevření byli černé!!!, reklamaci neuznaly i s účtenkou! a co se týká potkanů, tak jsem procházela v blízkosti rampy, viděla jsem tam běhat potkany, byla bych ráda aby jste to nějakým způsobem dali dohromady.

řešení tohodle problému bych viděla v důkladné hygienické kontrole, popřípadně výměny vedení tohodle obchodu, nakupuji zde už velice dlouho a pokaždém nákupu řeším obdobný problém

2.1.2015 18:03, před 10 lety

V tomto případě doporučujeme spotřebitelce, aby podala podnět dozorovým orgánům (nejlépe Státní zemědělské a potravinářské inspekci).