RegioJet a.s.

#53364Stížnost na perzonal který objednává jidla

3 měsíce 20 hodin

26.10.2021, před 3 lety

Marie Staufcikova

Dobrý den dnes 26.10 jsem jely se vlakem kde jsme měli s později 45 min stim že jsem poprosila paní která se objednává jídla že bych chtěla objednat pro syna který dostal hlad a právě se vzbudil . Bylo mu zdeloni že byla u nás a že nám už nic ne obedna . Tohle se mi nelibý postup perzonalu která je otrávená a hraje si z mobilem v ruce .jezdím častěji ale tohle se mi ještě nestalo .byly jsem tání osobně kde jsem vyšla z dětského kupecká. Měli jsme být už v Ostravě ale bohužel měl spozdeni a zato přece nemůžou děti maminky . Opakuji že se mi nelibý postoj vaše obsluhy která je protivná a podobně . RJ vlak

Požadují aby chování bylo lepší a trochu pochopení maminky když jsou tak velké spozdeni že nechtějí vydat jídlo přitom muzou

26.10.2021 13:45, před 3 lety

Vzhledem k tomu, že stížnost neobsahuje vynutitelný právní nárok, nemůže být na portálu VašeStížnosti.cz publikována, předáváme jí však společnosti jako podnět ke zlepšení služeb.

27.1.2022 09:56, před 3 lety