Allegro Retail a.s.

#5340Neoprávněně naúčtované nedodané zboží

6 měsíců 10 dnů 17 hodin

19.12.2014, před 10 lety

Leona Kultová

Dne 2.12 jsem objednala 6 věcí,4.12. přišli 2 v pořádku, zbytek nikoli,volala jsem na Mall,kde mi 1den řekli,že zboží bude nejdéle zítra expedováno,nic nepřišlo, v pátek volám znovu, paní mi řekla, že se to někde ztratilo ať udělám novou objednávku,což jsem učinila a stále se nic nedělo. Po cca týdenním dopisování s paní K. mi přišel email,že zboží bylo expedováno 18.12., dnes skutečně zásilka dorazila, ale místo 4 věcí jen 1 a nechali si zaplatit všechny 4 (nepřebýrala jsem to já). Volala jsem na dopravu DPD, paní mi řekla, že to nemají,volala jsem na Mall kde tvrdí že to vyexpedovali, slíbili, že zavolají do hodiny a nic. Jak můžete nechat zaplatit něco co nebylo dodáno?

1x Sencor SHP 100, 1 × Babyliss C20E, 1 × Sencor HLE 24F01T

Zbývající zboží by mělo být dodáno nejdéle do úterý 23.12.2014 a mělo by být poskytnuto finanční vyrovnání za 5 telefonních hovorů na zákaznické lince, které nás stály cca 300 Kč, dále požaduji slevu na zboží za vzniklé nepříjemnosti.

29.12.2014 20:41, před 10 lety

Společnost je povinná dodat vše v souladu se smlouvou. Pokud nějaké zboží, které bylo sjednáno, nebylo dodáno, má spotřebitelka právo na dodání chybějícího zboží. Pokud zboží nebude v přiměřené době dodáno, může spotřebitelka od části smlouvy odstoupit a požadovat vrácení části kupní ceny odpovídající nedodanému zboží.

31.12.2014 13:50, před 10 lety

Vážená paní Kultová, kontaktuji Vás jménem společnosti Mall.cz. Za tyto komplikace se velice omlouváme. Nechtěli jsme Vám způsobit potíže. Prosím zašlete mi zprávu s číslem objednávky na emailovou adresu overeno@mall.cz. Ráda Vám pomohu.

Veronika,
Mall.cz

2.1.2015 22:38, před 10 lety

Leona Kultová

Zboží bylo dodáno.

30.6.2015 10:40, před 10 lety

Vzhledem k výše uvedenému stížnost uzavíráme s dosažením dohody.