Dopravní podnik měst Liberce a Jablonce nad Nisou, a.s.

#53420MHD Liberec

2 měsíce 29 dnů 3 hodiny

29.10.2021, před 3 lety

Lucie Dvořáková

ráda bych se informovala na spoj číslo x90 bez jakéhokoliv označení místa dojezdu.
Dnes ráno v 5.13 měl jet z ulice Sametová autobus číslo 25. Místo něj jel ve stejnou dobu autobus x90 bez jakéhokoliv označení místa dojezdu.
Nevěděla jsem, kam autobus jede, tak jsem nenastoupila. Jenže 25 poté už nejela.
Do Fügnerovi ulice jsme se dostala x11, na kterou jsme musela dojít pěšky ze Sametové k Lomu.
Naštěstí jel na čas.
Na Fügnerku jsme přijeli v 5.29. Chtěla jsem stihnout autobus č.31, který odjížděl v 5.30. Běžela jsem od tramvajové zastávky a když už jsme byla u autobusu č.31, který ještě stál na zastávce, tak se rozjel a odjel. Ještě jsem na řidiče mávala, ale bohužel od pana řidiče se mi dostalo jen těžkého nezájmu.
Tímto ho velice zdravím :-(
Chápu, že situace je v Liberci nyní katastrofická, doprava má neustále zpoždění.
Autobus č.25 k nám jezdí 4x za hodinu, což je opravdu tragické.
Chování řidičů je kolikrát opravdu velmi arogantní.

Domluva pana řidiči, který jel dnes ráno 29.10. 2021 autobusem č.x90, aby si příště označil místo dojezdu a domluva pana řidiči č.31, a vzkaz: Nejste jediný, kdo se ráno potřebuje dostat do práce.

29.10.2021 09:59, před 3 lety

Stížnosti směřující vůči nedodržování jízdních řádů je vhodné a účelné směřovat přímo na konkrétního dopravce prostřednictvím jeho zákaznické telefonní linky či webového formuláře.

Zaměstnanec dopravní společnosti jedná za společnost, která by měla mít zvýšený zájem na jeho slušném jednání se zákazníky a řádném plnění pracovních povinností. Z tohoto důvodu doporučujeme obrátit se se stížností přímo na společnost, která by měla přijmout účinná opatření k nápravě.

27.1.2022 10:19, před 3 lety