Kaufland Česká republika v.o.s.

#53532Ledabylost mladé pokladní a dotaz proč mi nejde přístup ke kupónúm na tabletu u informací

03.11.2021, před 3 lety

Jarmila Škubalová

Dnes jsem nakupovala v Kauflandu Olomouc-Neředín ul. Hněvotínská. Hned v první vteřině u pokladny jsem předložila Kaufland Card. Je možné, že mladá pokladní místo karty načetla cenu Bio citronů, protože jsem je měla místo 1x načtené jako2x. Ke konci nákupu přišla starší kolegyně a té jsem platila. Jaké však bylo mé překvapení, když jsem na účtence neviděla načtené 30% slevy na smetany a jiné slevy. Slevy jsem si aktivovala doma na počítači. Pokladní řekla že se s tím nedá nic dělat a že mám jít na informace. Tam jsem smetany a sýr vrátila a chtěla jsem ať mi je stornují a já si je se slevou koupím. Jenže paní mi řekla že to nejde aktivovat si kupony přes počítač a že si musím aktivovat kupony na tabletu u pokladny. Jenže to nešlo. Přesto že jsem opakovaně i s pomocí nově příchozího zaměstnance zadávala správné heslo, pořád mi to hlásilo neplatné heslo, ale doma na počítači jej bez problémů používám. Byla jsem z toho na mrtvici protože jsem vystála frontu u informací a s řešením této nepříjemnosti jsem strávila třičtvrtě hodiny zbytečně a bez uspokojivého výsledku.

S pozdravem Jarmila Škubalová

Požaduji omluvu a odškodnění za tuto nepříjemnost a zbytečně promrhaný čas.

4.11.2021 14:07, před 3 lety

K věrnostnímu programu Kaufland Card:
Vzhledem k tomu, že jde o věrnostní program společnosti Kaufland, nevztahují se na něj přímo zákonné normy. Řídí se pouze podmínkami této služby, které spotřebitel odsouhlasil při registraci do tohoto programu. Tyto podmínky musí společnost dodržovat.

Spotřebitel správně reklamoval účtování zboží bezprostředně po nákupu, později by tato reklamace nemusela být uznána. K (ne)funkčnosti kuponů a jejich aktivaci bude vhodné vyčkat na vyjádření společnosti, případně společnost informovat přímo (např. přes formulář zde: https://www.kaufland.cz/aktualne/servis/kontakt.html).

K údajné ledabylosti pokladní:

24.12.2021 14:15, před 3 lety

Vážená zákaznice, děkujeme za Váš podnět. Omlováme se za pozdní reakci způsobenou personální změnou a technickými problémy. Pokud je váš podnět ještě aktuální a přejete si ho řešit, rádi bychom ho s Vámi dořešili k Vaší spokojenosti. Nebude-li Vás to obtěžovat, kontaktujte nás prosím na naší bezplatné zákaznické lince 800 165 894 nebo e-mailem na kontakt@kaufland.cz. Zákaznické centrum, Kaufland Česká republika

3.2.2022 16:12, před 3 lety

15.3.2022 16:07, před 3 lety