Dne 3.9.2021 jsem koupil aku pilu Brenchie.Zboží nepřišlo kompletní,chyběl náhradní řetěz.U pily se ihned po spuštění povolí nebo spadne řetěz.9.9.2021jsem zboží poslal poštou zpět.12.10.2021 jsem poslal zpět náhradní řetěz,který mezi tím dorazil.Vše dle Pošty doručeno.
Dodnes nemám vrácené peníze.
aku ruční pilka Brenchie +náhradní řetěz
Vrácení peněz(1380Kč)
Nemá-li věc vlastnosti, které byly sjednány nebo prodávajícím inzerovány, jedná se o vadu. Má-li věc vady, může spotřebitel v daném případě požadovat dodání nové věci. Není-li to možné, má spotřebitel právo odstoupit od smlouvy a požadovat vrácení peněžních prostředků. Místo výše uvedených způsobů nápravy může spotřebitel žádat přiměřenou slevu.
Pokud byla smlouva uzavřena za pomoci prostředku umožňujícího komunikaci na dálku, může spotřebitel taktéž využít práva odstoupit od smlouvy bez udání důvodu ve lhůtě 14 dní od převzetí věci. Pokud spotřebitel odstupuje od smlouvy, je povinen o tom informovat prodávajícího (v případě soudního sporu by musel spotřebitel prokázat, že od smlouvy odstoupil) a vrátit prodávajícímu zboží. Prodávající je povinen vrátit spotřebiteli peněžní prostředky nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy bylo od smlouvy odstoupeno. Prodávající nemusí vracet peněžní prostředky dříve, než mu spotřebitel prokáže, že mu zboží odeslal. Nevrátil-li prodávající peněžní prostředky ve výše uvedené lhůtě, může spotřebitel požadovat také zákonný úrok z prodlení.
náhradní řetěz vám dorazí v dalším balíčku. Posíláme vždy každý produkt v jiném balíčku. Co se týče vrácení peněz, tak dle bankovního výpisu byly peníze již vráceny, můžete se na to podívat?
Děkujeme
Komentář: Díky zásahu dTestu byla záležitost vyřešena.Mám obavy,že bez intervence by stížnost byla stále nevyřešená.Děkuji!