Tesco Stores ČR a.s.

#5354Smradlavé maso

6 měsíců 8 dnů 15 hodin

21.12.2014, před 10 lety

Jan Vojta

Dne 20.12.2014 jsem nakoupil kuřecí stehna ve společnosti Tesco Říčany u Prahy. Popis štítku:
Garance 100% spokojenosti
Tesco Čerstvé kuřecí maso
Kuřecí čtvrtky zadníá RH
Spotřebujte do 22.12.2014
šarže 14350
opis čárového kódu:
2897383010416

Po rozbalení se po kuchyni rozvinul smrad jako na pitevně.
Neměl jsem sílu jít to vrátit, takže píšu jen stížnost.

Tesco Čerstvé kuřecí maso Kuřecí čtvrtky zadníá RH Spotřebujte do 22.12.2014 šarže 14350 opis čárového kódu: 2897383010416

Kontrola ČOI.

2.1.2015 15:06, před 10 lety

Dozor nad potravinářskými výrobky vykonává zejména Státní zemědělská a potravinářská inspekce a orgány Státní veterinární správy (ohledně masa a masných výrobků). Je možné podat podnět dozorovému orgánu k prošetření.

30.6.2015 10:52, před 10 lety

Společnost nereagovala na naši výzvu k řešení stížnosti. Vzhledem k tomu, že je námi nabízené mimosoudní řešení sporů založeno na principu dobrovolnosti, bude stížnost pro nereakci subjektu uzavřena.