AURES Holdings a.s.

17 dnů 3 hodiny

06.11.2021, před 3 lety

Rudolf Liszok

Dobrý den.
Dne 16.11.2021 jsem zakoupil v pobočce AAA Aures Holding v Ostravě automobil a k tomu mi započítali poskytované služby Tablet řidiče s asistencí ,navigací od firmy Globalsec. Nabízené služby které mi byli započteny k úhradě nefungují a nikdo se o tom se mnou nechce bavit. AAA bazar mě odkázal na firmu Globalsec a firma mi řekla,že tyto služby již na těchto dodaných tabletech nenabízí. Volal jsem znovu do AAA a tam mi řekli ,že vše zjistí a že mi budou dnes nebo zítra volat. Za 4 dny se mi nikdo neozval a peníze mi nechtějí vrátit. Služba Globalsec spolu s již nevýraběným tabletem vyšla na 6500 Kč. Tablet ,který kdekoliv koupím za 1500 Kč bez nabízených služeb je pro mne na nic. Prosím o pomoc.
Děkuji Liszok Rudolf

Klamání spotřebitele - neposkytnutí nabízených zaplacených služeb

Vrácení peněz za služby.

8.11.2021 12:54, před 3 lety

Jestliže služba není poskytnuta ve sjednané kvalitě (nebo vůbec), je možné uplatnit reklamaci. V uvedeném případě se domlouváme, že nejvhodnějším řešením bude odstoupení od smlouvy o poskytnutí služby, neboť pravděpodobně nebude možné, aby služba byla řádně poskytnuta. Zároveň by s ohledem na to, že služba nikdy nebyla využita, nebylo vhodné požadovat "jen" přiměřenou slevu.

Za poskytnutí služby odpovídá prodávající, neboť ten službu nabízel a měl vědět, že tato služba již poskytována není. Reklamaci je tak možné uplatnit přímo u něj a není nutné kontaktovat jiné společnosti.

23.11.2021 19:35, před 3 lety

Vážený pane Liszoku,
mám informaci, že Vaše záležitost by měla být vyřešena. Předpokládám, že kolegové se s Vámi ohledně řešemí Vaší věci již spojili. Dejte pak prosím vědět, jak jste byl spokojený.
Děkuji, Jitka Míková, AAA AUTO

23.11.2021 22:38, před 3 lety

Rudolf Liszok

Komentář: Po vložení stížnosti se mi ozval nějaký manažer AAA a nabídl zpět částku 5.000Kč.
Částečná spokojenost až na ty nervy.
Děkuji d-testu