zboží, které mně bylo doručeno vůbec neodpovídá tomu, co jsem si objednala. Proto vracím zpět na Vaší adresu : NBS Trading Inc, Karanská 344/22, Praha 10.
Tímto žádám o vrácení peněz.
Děkuji za vstřícnost
Alena Militká
Nikde není uvedena značka
Hned jsem oba balíčky vrátila a prosím tímto o vrácení peněz.
1. balíček : zásilka : 84L0001****
reference : 5286/2021/CZ/4
colli : 001 z 001 740,- Kč vč. dopravy
2. balíček : zásilka : 84L000****
reference : 5285/2021/CZ/4
colli : 001 z 001 740,- Kč vč. dopravy
V první řadě bychom spotřebitele chtěli upozornit, že služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů mezi spotřebitelem a podnikatelem. Jsme jen zprostředkovatelem této komunikace, která je dobrovolná a podnikatel na ni tak nemusí reagovat, přestože na ni bude upozorněn.
Z výše uvedeného důvodu musíme konstatovat, že odstoupení od smlouvy skrz naši platformu není vhodné, neboť by prodejce měl být kontaktován s touto žádostí přímo. Doporučujeme proto využít nějaký z kontaktů přímo na něj (e-mail, telefon, doporučený dopis na adresu), aby odstoupení od smlouvy proběhlo řádně a včas.