Leoš Kusý

#5386Nedodané zboží

11 dnů 19 hodin

26.12.2014, před 10 lety

Tomáš Chovanec

U tohohoto pána jsem si obědnal zboží a zaplatil do ted nemám ani zboží a ani peníze!!!!!!Nejvíce mi vadí že nekomunikuje.

Kulma Babyliss PRO BAB 2665E

Vrácení peněz

29.12.2014 20:32, před 10 lety

V případě, že zboží nebylo v rámci uzavřené kupní smlouvy dodáno, má kupující právo dle § 1978 občanského zákoníku od smlouvy odstoupit z důvodu prodlení - nedodání zboží ve sjednané lhůtě, ani ve lhůtě dodatečně stanovené. Pokud tak již kupující učinil, má právo na vrácení peněz. Lhůtu pro vrácení peněz je třeba v odstoupení určit. V případě, že prodávající nevrátí spotřebiteli finanční prostředky ve stanovené lhůtě, je možné prodávajícího vyzvat k plnění tzv. předžalobní výzvou dle § 142a občanského soudního řádu. Pokud podnikatel již nekomunikuje, doporučujeme vést komunikaci písemně.

7.1.2015 13:13, před 10 lety

Spotřebitel nám sdělil, že mu zboží bylo dodáno.