Balicek vam dorazi zpet. Neprebral jsem ho a prosim o vyrazeni z evidence a neposilejte zadne dalsi zbozi. Dekuji
V první řadě chceme spotřebitele upozornit, že služba VašeStížnosti.cz slouží k řešení sporů mezi spotřebitelem a podnikatelem. Nicméně jsme jen zprostředkovatelem této komunikace - společnost bude o podané stížnosti informována, přesto doporučujeme kontaktovat ji napřímo.
Spotřebitel může požádat podnikatele o odstranění svých údajů, přičemž mu podnikatel musí vyhovět.
Spotřebiteli doporučujeme, aby podal písemnou žádost (nejlépe doporučeně a s dodejkou) o odstranění osobních údajů z databáze podnikatele.
Pokud by se spotřebitel domníval, že podnikatel osobní údaje neodstranil nebo ho o odstranění údajů nevyrozumí, může podat stížnost k prošetření Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Vážený pane Horáku,
děkujeme za informaci o vrácení zboží.
Další zboží Vám zasílat bez Vašeho souhlasu určitě nebudeme.
Ve smyslu aktuálního znění zákona č. 110/2019 Sb. o Ochraně osobních údajů a Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 Vám tímto potvrzujeme, že jsme k dnešnímu dni provedli výmaz Vašich osobních údajů z aktivní zákaznické databáze PetGourmet klubu. Uchovány zůstanou pouze údaje potřebné pro účetnictví (zákon o účetnictví č. 563/1991 Sb.).
Zároveň Vám tímto garantujeme, že nedojde k zasílání žádných reklamních materiálů ani nabídek produktů značky PetGourmet na adresu v uvedeném znění:
Vojtěch Horák, Svatoplukova 1216, 73801 Frýdek-Místek 1.
Vezměte prosím v potaz, že může i několik dní trvat, než se blokace propíše do všech našich systémů. Může se tak stát, že k Vás ještě některá naše nabídka (prostřednictvím telefonu, emailu nebo pošty) dostihne, jelikož v okamžiku provedení blokace byla již ve zpracování.
Pokud by k tomu došlo, na nabídku prosím nereagujte, případně sdělte našemu pracovníkovi, že jste žádal/a o výmaz a ten Vám již byl potvrzen.
Na závěr dodám, že pro rychlejší vyřešení Vašich poždavků doporučujeme naši zákaznickou linku 234 099 899.
Zákaznický servis PetGourmet