Tesco Stores ČR a.s.

#54108Rozbite vejce, protrzeny jogurt a mleko za jinou cenu

7 měsíců 18 dnů 23 hodin

02.12.2021, před 3 lety

Tomas Kral

Dobry den, objednal jsem si online nakup jako vzdy, dosel v terminu - slotu- ktery jsem si zarezervoval, pan ktery dorucoval, byl super mily.. vsechno ok

Ale kdyz jsem vybalil nakup, 7 rozbitych vajicek - fotky mam, protrzene Vicko na boruvkovym jogurte, a hlavne: mliko jsem objednal za 14kc a proslo za 20kc.

Pan, ktery dorucoval se mi ptal jsetli ho chci, to ano, ale ja to mleko potreboval, a hlavni dovod online nakupu je to ze se s tim netaham, pri 24 mlikach to je 168kc navic, jeste k tomu vajicka a jogurt a mame minus 200kc.

Takze jsem rozladen a rozhodne nejsem potesen s posledni dodavkou.

ITesco

200kc na pristi nakup by to vyresilo

2.12.2021 15:43, před 3 lety

Jestliže služba nebyla provedena ve sjednané kvalitě (resp. zboží nemělo požadovanou kvalitu, případně kvalitu odpovídající účelu), může zákazník využít reklamace zboží/služeb. V uvedeném případě je dopravcem i prodejcem stejná společnost, tudíž by zde s reklamací neměl být problém.

Vhodným nárokem může být náhradní dodání (pokud o něj ještě má spotřebitel zájem), případně přiměřená sleva. V případě podstatného porušení smlouvy lze od smlouvy i odstoupit, nicméně v případě popsaném spotřebitelem si nejsme jistí, zda by tento nárok šlo uplatnit a zároveň nám nepřijde jako vhodný ani pro spotřebitele.

S ohledem na to, že služba VašeStížnosti.cz slouží ke zprostředkování řešení sporů mezi spotřebiteli a podnikateli a je založena na dobrovolnosti, doporučujeme kontaktovat společnost i napřímo. Dle internetových stránek prodávajícího (https://itesco.cz/kontakty/) je vhodné při online nákupech kontaktovat telefonickou linku na čísle 800 222 555 (v době 8-23h), případně lze společnost kontaktovat na emailové adrese info@itesco.cz.

16.2.2022 13:26, před 3 lety

21.7.2022 14:39, před 2 lety