České dráhy, a.s.

#54120Notoricky pobíhající psi ve vlaku

15 hodin 50 minut

02.12.2021, před 3 lety

Daniel Macháček

21.11.2021 mezi 13:50-14:30, OS 8864 z Prahy-Hln do Černošic jsem byl obtěžován ženou se psi a průvodčím, co odmítl konat a navíc si mě natáčel na mobilní telefon. Jel jsem s nákupem domů za dětmi, i s nimi jsme často obtěžováni psi ve vlacích, což ČD neřeší.

1. Již při nástupu do vlaku jsem upozornil a natočil psychicky nemocnou Jitku J.(toto o sobě píše na jejím FB) na to, že do vlaku nesmí se psi bez košíku a vodítka. Šokovalo mě, že někdo vozí v kočárku(a spí se zvířaty) pro děti psi a ne jednoho. Vyvolala hádku, vyhrožovala mi, snažila se mi vytrnout telefon za 20000KČ, křičela o pomoc, volala na linku 158,156, že ji mlátím a napadám lidi.
2. Upozornil jsem na toto průvodčího, před odjezdem vlaku, naprosto odmítl reagovat.
3. Dále jsem dle platných předpisů natáčel přestupkové a trestní jednání dané osoby, dále mě pomlouvala a simulovala oběť. ˇUtočila na me jak fyzicky tak verbálně, prý nejsem očkovaný a musím jí předložit protvrzení(na videu nemá roušku), prý se jí asi 30 minut chystám napadnou.
Přitom si mě natáčela na mobil.
Prý jsem zdrogovaný blázen(vydělávám 1,2mil, bezpečnostně-právními službami.). Přitom ona sama si na FB profil píše, že je cvok v blázinci.
4. Průvodčí prošel několikrát kolem a zcela odmítl paní cokoliv vytknou, pes se jí vymočil na zem, průvodčí to ignoroval.
5.Recipročně jsem ignoroval jeho výzvy ohledně jízdenky a pod. Což nyní budu dělat vždy, když zaměstnanec ČD a.s. si mě bude natáčet a ignorovat jeho práci.
6. Při jízdě sem poslal několikrát tyto informace s fotkami jak si mě průvodčí ČD natáčí na mobil na info@cd.cz, dostal jsem odpověď od
Ouzká Petra Centrální zákaznický servis ČD, a.s.
"dle informací vlakového doprovodu ho prý údajně někdo natáčí na mobilní telefon, k čemuž pan průvodčí nedal souhlas. Touto nahrávkou dotyčný porušuje zákon a z tohoto důvodu průvodčí nepřistupuje k dalším krokům. "
Což je legrační, protože asi 5 lidí si natáčelo okolí a průvodčí taky.
Podal jsem na takovéto tři incidenty u ČD žalobu . 31 C 26/2021-43 , kdy ČD zastavila vlaky Ex/EC na nejvytíženější trati 010.
Podám další žalobu a budu toto medializovat.
Budu postupovat recipročně, vždy když průvodčí nepřistoupí k dalším krokům, pojedu zadarmo :)

Naschle u civilního soudu.

Vlak OS8864, City Elefant. Odjezd z Praha.Hln kolej 1a, jsou tam kamery

2000KČ na ČD kredit jinak z toho bude další civilní soud na ochranu osobnosti.

3.12.2021 11:01, před 3 lety

Na základě dohody se společností České dráhy, a.s. (ČD), informujeme, že vzhledem k právní úpravě v oblasti železniční přepravy je pro vyřešení Vašeho požadavku nutné oslovit přímo dopravce ČD na kontaktech uvedených dále.

Vaši případnou stížnost, podnět či požadavek související s přepravou cestujících lze podat elektronicky prostřednictvím Kontaktního formuláře na https://www.cd.cz/kontaktni-formular/ nebo písemně na adrese: České dráhy, a. s., stížnosti, P. O. Box 24, 110 15 Praha 1. Stížnosti vyřídí ČD do jednoho měsíce, v odůvodněných případech do tří měsíců. O výsledku šetření budete informováni zasláním vyrozumění na Vámi uvedenou e-mailovou nebo poštovní adresu.

Zároveň je na stránce www.cd.cz, v sekci „Čím se řídíme“, možné seznámit se s přepravními podmínkami, zejména právy plynoucími z uzavřené přepravní smlouvy – nákupu jízdenky. Podrobnosti lze získat na https://www.cd.cz/info/cim-se-ridime/-25808/.