B2M.CZ s.r.o.

7 měsíců 18 dnů 5 hodin

03.12.2021, před 3 lety

Jan Mezner

Dobrý deň chcem sa sťažovať na firmu B2M.cz
Chceli odomna peniaze skorej 333,17 potom 277,09 eur co mi aj prišlo na moju adresu za poskytnutie práce dopytu mailom ktorá dohoda bola že len v mojom meste mi budu posielať dopyt na prácu ale posielali len iné mesta tak už si neželal aby ma obtazovali a posielali mi dopyt na prácu lebo o iné mesta nemám záujem a teraz chcú peniaze za nič ani nevedia koľko nič mi táto firma nepomohla ohľadom práce
Poslal som 138.60 eur a ešte som chcel poslať ostatné 138,60 eur aby som to zaplatil tie 277,60 eur co mi prišlo na adresu teraz chcú zase ešte odomna 197,30 eur. Do 8.12.2021 je toto normálne? To asi nie som nútený napísať na inšpektorát práce a aj ďalej ak to bude možné všade kde sa to len dá lebo toto je už nenormálne a ja nebudem platiť dohodnuté peniaze ktoré som chcel aj dat 277,60 a potom ešte ďalšie co si oni povymyslaju neuveriteľné a hnus kto sú tí ľudia čo píšu tie recenzie ze aký sú spokojní s touto firmou?

Do tejto kolonky už ani neviem co mam napísať

Ja som sa chcel dohodnúť zaplatím len to co mi pride na adresu ale ako vidím zaplatím to co mi prišlo na adresu 277,60 a ešte pýtajú ďalej viac a viac mailom neviem ci sa dá dohodnúť vôbec a ci bude koniec tomuto ale napíšem aj na iné miesta lebo nemám rád takéto klamstvá a ťahanie za nos chcete zaplatiť nech mate pokoj a nato vám oni pošlú est viac je to normálne?

3.12.2021 10:50, před 3 lety

Jestliže služba nebyla poskytnuta ve sjednané kvalitě, je možné ji reklamovat. Výsledkem této reklamace může být např. přiměřená sleva. V tomto případě myslíme "sjednanou kvalitou" poskytnutí pracovních příležitostí v určeném městě, přičemž nabídky chodily z jiné (širší) oblasti.

Žádá-li společnost zaplacení údajné dlužné částky, musí také prokázat, že k tomu má právní důvod. V uvedeném případě musí prokázat existenci smlouvy. Jestliže smlouva uzavřena byla (což předpokládáme), je spotřebitel povinen částku uhradit, avšak po uplatnění reklamace mu může podnikatel poskytnout přiměřenou slevu, případně řádné poskytnutí služby - tedy zasílání nabídek jen z oblasti, kterou spotřebitel označil.

Jestliže spotřebitel není se službou spokojen, může jí kromě reklamace vypovědět. Výpovědí se tato smlouva často neruší ihned, ale počíná běžet výpovědní doba, během které musí spotřebitel nadále za službu platit, nicméně může ji i nadále využívat. Výpovědní doba je zpravidla určena smluvními podmínkami - tedy smlouvou samotnou nebo obchodními podmínkami podnikatele.

Nepodaří-li se spor vyřešit smírnou cestou, má spotřebitelka možnost obrátit se na mimosoudní řešení sporů při České obchodní inspekci. Více informací o mimosoudním řešení sporů je možné vyhledat na webové adrese www.adr.coi.cz.

16.2.2022 13:42, před 3 lety

21.7.2022 14:47, před 2 lety